keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

If you want to be happy, be.

Noniin, sain aikaiseksi raahautua kirjoittamaan vähän Emilian synttäreistä. Meitä oli siis paikalla niitä juhlistamassa Emma (joka idiootti on poistanu bloginsa :D), minä, Moona, Sara ja Milla - itse synttärisankaria Emiliaa unohtamatta.

PERJANTAI
Perjantaina leivottiin Saran ja Millan kanssa Emilialle vesimeloni-keksejä (jos kiinnostaa, voin laittaa ohjeen tänne, kertokaa kommenteissa) ja tehtiin sellainen suuuuuuri kortti jossa oli Emiliasta kuvia ja lausahduksia ja sellaista! Aattelin et laittaisin kuvan mutta asianomainen ei ehkä siitä tykkäisi koska ne kuvat on niin mahtavia!


LAUANTAI
Menin Emilialle siinä viiden aikoihin iltapäivällä. Oltiin hetki sisällä ja mentiin sitten samoilemaan metikköön. Kastuttiin ihan läpimäräksi ainakin kengistä, koska no, true metsässäliikkujat laittaa tennarit jalkaan, Emilia tais olla ainoa joka laitto kumpparit.. No, eikö se niin mee että tyhmästä päästä kärsii koko ruumis, vaikkakaan nyt ei ollut mahdollisuutta laittaa eri kenkiä. 

Emma ansaitsi yksityiskuvan :3



Emilian viisas valinta laittaa kumisaappaat.


SARA ♥

Tästä näätte millaista maastoa meillä samoilijoilla sitten olikaan vastassa. Meidän luonnonlapset Sara ja Emilia halusivat tulla poseeraamaan! 


NO WORDS NEEDED!

Sitten tuli ihana Amazon-joki joka siis oikeasti on vain pieni oja/puro metsän keskellä. Viimeksi siellä käydessämme vesi oli kokonaan jäässä mutta tällä kertaa auringon tehtyään tehtäviään jäätikkö suli pinnalta ja Emmahan innostui liukumaan siinä siten, että kenkien lisäksi koko farkkujen etumus oli lopulta ihan vedessä!


Yhteiskuva jonka takia jouduin hyppimään tuon ojan yli muutamaan kertaan! ♥

Ulkoa tullessamme oli jo nälkä ennättänyt ja tilattiin kaks perhepizzaa. Toinen oli joku missä oli lihaa ja toinen sitten tonnikala-ananas jota mäkin pystyin sitten syömään.

Patjojen laittoa.. Ja Emma-mato :D

SUNNUNTAI
Aamulla laulettiin sitten myös singstaria! Sinisessä joukkueessa Emilia, Milla ja minä. Punaiseen joukkueeseen kuuluivat Emma, Moona ja Sara.


Ja vielä Emman kanssa muutama erä sanajahtia :D

5 kommenttia:

  1. Saara ei vittu nää kuvat on vähä liia edustavia :'D mut hauskaa oli c:

    VastaaPoista
  2. Kuolen koska nuo kuvat XDXDXD ja niimpä oli hauskaa :D

    VastaaPoista
  3. Kuvissa kyllä hauskuus välitty!:D jaja kerroppa miten tollasia keksejä tehään?:o

    VastaaPoista